Zeleninový salát s rybou
Grafický prvek

Dobre jesť, lepšie žiť

Servírujeme hosťom spokojnosť a chuť do ďalšej práce

Zobraziť ponuku

Dobré jedlo je základom dobrého dňa v živote. Práve o to sa staráme pre vás a vašich zamestnancov. Oni budú mať dosť energie na svoju prácu a vy priestor venovať sa naplno svojmu biznisu alebo výrobe.

V reštauráciách Delirest po celom Slovensku aj v Česku vnímame závodné stravovanie ako komplexnú službu. Ku kvalitnému a výživnému jedlu pridávame profesionálny servis a príjemné prostredie, v ktorom si pri obede naozaj oddýchnete.

Referencia

Novinky

Tretí týždeň v máji ochutnajte v Delirest špeciality inšpirované mexickým temperamentom. Nenechajte si ujsť náš GastroKalendár s receptami plnými farieb a lahodného korenia.

Fandíme skvelým výkonom nielen v kuchyni. Skupina Delirest je aj v tomto roku hrdým partnerom prestížneho volejbalového turnaja J&T BANKA OSTRAVA BEACH PRO.

Čo ponúkame?

Nielen obedy

Zabezpečíme vám skvelé raňajky a večere, zabezpečíme prevádzku jedálne aj bufetu, alebo prvotriedny catering na vaše firemné akcie a pre vaše návštevy.

Závodné stravovanie ako kulinársky zážitok

Varíme udržateľne a kreatívne. Zaraďujeme sezónne a lokálne suroviny a vďaka našim guest chefs vás nechávame nahliadnuť pod pokrievku pri zážitkovom varení.

Súlad s Vašimi potrebami

Vieme fungovať vo svete viaczmenných prevádzok s tisíckami zamestnancov, začínajúcich alebo menších firiem – v meste aj v rámci biznis parkov mimo centra.

Servis aj bez kuchyne

Radi vám pomôžeme s vybavením profesionálnej kuchyne. A ak na ňu nemáte priestor, zabezpečíme závodné stravovanie inak. Dovezieme vám kvalitnú balenú a chladenú stravu priamo na výdaj.

Dotované jedlá

Zamestnancom s nami ponúknete bohatý mix polievok, hotových hlavných jedál, teplého aj studeného bufetu, doplnkové občerstvenie vlastnej výroby s dotáciou a cenovou fixáciou.

Menu pre mäsožravcov aj alegikov

Chute a potreby hostí nikdy neboli také rôznorodé. Vieme ich uspokojiť všetky.

Delirest na Slovensku a v Česku

  • 0

    reštaurácií,
    ktoré prevádzkujeme

  • 0

    jedál
    mesačne

  • 0

    zamestnancov

Za čím si stojíme

Preverujeme dodávateľov

Každý, kto nám dodáva suroviny, prechádza naším viacstupňovým auditom. Vždy vieme, z čoho presne varíme.

Komunikujeme

Pozdrav a úsmev sú základ. K tomu denne zbierame spätnú väzbu a podľa nej sa snažíme služby neustále zdokonaľovať.

Dbáme na udržateľnosť.

Naším cieľom je uhlíková neutralita do roku 2050 a zníženie odpadu z potravín minimálne o 50 percent. Správame sa zodpovedne a zvyšujeme podiel receptov bez živočíšnych bielkovín.

Inovujeme

Jedine technologický posun umožní zdravšiu a komfortnejšiu prípravu jedla. Nové zariadenie našich kuchýň zvyšuje efektivitu prevádzky a významne znižuje náklady.

Staviame na ľuďoch

Vždy nám záleží na jedle na tanieri a na tom, ako profesionálne a v akom prostredí vám ho naservírujeme. Do rozvoja našich ľudí neustále investujeme.

kuchař
salát